tisdag 9 juni 2009

Bra dag!

Började med att vakna av mej själv utvilad 05.45!? Tro de eller ej. Käkade frulle, snackade med bejbi och åkte till första dagen på sommarvicket. Kändes helt kanon och ja känner mej verkligen hemma där. Allt flöt på och började med två kurser under dagen. Nyttigt men måttligt intressant.. Förhoppningsvis blir de mer patientkontakt imån.

Sen blev de en snabbtitt förbi mor och far. Nu hade det varit en mäklare till grannhuset och tagit kort. Utgångsppriset blir 1.1 milj nånting. Ska bli spännande och se vilken som flyttar in! :-)

Sen va ja till banken och efter det va ja så sugen på nått i shopping väg så åkte till kupolen. Blev dock bara att litet linne men på vägen därifrån kikade ja förbi rödakorset. Åhh va härligt! Så snälla människor och kläser till LÖJLIGT låga priser! Blev två fantastiska stickade långa tröjor, Nästan lusekofte stil com ja ska ha som "klänning" fram emot hösten/vintern. Ett litet skärp, en jätte fin gammal antik duk samt en lite aftonväska klädd i vita pärlor! SÅ söt! vet inte när ja ska ha den men för de priset 4:- kunde ja inte motstå! Alltsammans blev 24:-?!
Bild kommer så snart ja hämtat min kamera igen som är o Ornäs.

Sen har Candis lovat att fixa en ny design. Spännande! Har dock mina bilder på den andra burken så tar ett tag för mej att fundera ut vilka bilder och färger som ska användas.

Sen kvällsmat och matlåda. Känner mej verkligen happy happy idag! Härlig känsla!
Nu blir de tv!

Inga kommentarer: