måndag 8 juni 2009

Måndag och sista riktiga lediga dagen innan jobbet på sjukhuset drar igång en månad framöver. Visserligen har ja hela tiden haft inställningen att de ÄNDÅ kommer kännsa som ledighet (love sommarlov!!!) då jobba nätter inte på långa vägar är lika stressiga som dagar, peppar peppar. ifs är ju bemanningen liten så om de händer nått kan de bli stressigt som attan men de ska nog gå! Är så härliga människor där att jobba med så känner mej riktigt taggad! Ska bli skönt att jobba lite! Liva upp kunskaperna och praktisera de man nu läst senaste året. :-)

Idag kilade ja ner till affären för att köpa färskpotatis. De är ju så GOTT! Så blir lite skinka, kokt potatis och gräddfils sås. Mumma och verkligen sommarmat! Ikväll blir de afrikans kyckling-gryta. Är så himla trött på att va värdelös på matlagning så nu ska ja tamme f-n ta tag i de under sommaren. Inga med billy´s, haga pizzeria (utom vissa söndagar) och färdigrätter. Nää nu ska de lagas mat! Få se hur resultatet blir!

Nu blir de att läsa nya ELLE som landade i brevlådan idag och vänta på att potatisen ska bli klar. Fösta provet på min framtida karriär som kock och husmor!

Photos: Kelly Stuart

Inga kommentarer: