söndag 18 januari 2009

Nej fy....

dagens åkning gick inget vidare... Gick inte alls faktiskt.. Tappade verkligen suget att åka och blir bara mer och mer missnöjd med hojen. Måste byta till en mindre smidigare. Bästa hojen jag haft var den gamla ruckliga kx 125:an som alla tyckte va skit men som jag älskade. Skulle behållt gamla bettan.

Ikväll har bejb och jag bara myst. God pizza (sparris på pizza är kanon!), chips och dipp samt lite lös götta! Sett en bra film. Har sett den förut men tyckte den var värd att se igen. Orkade dock inte se hela så får ta igen det imån kväll.

På tal om imån.. Nu drar kurs 4 igång på utbildningen och håller på HELA terminen! Den är riktigt mastig! Är väl lagomt pepp inför alla muntliga framställningar och tycker det är trist att studiegrupperna är omgjorda. Trivdes kanon i gamla!
I alla fall. Into dag i morgon så blir där hela dagen. När jag kommer hem måste ja kika över möjligheterna att träna lite gym igen. Har alltid varit på F&S men funderar på att byta. Måste verkligen komma igång. Kännde det idag på hojen och när ja sprang ut med soporna. Fläsket på rumpan och lår skumpar så mycket i varje språng att de rycker i skinnet så pass att de gör ont! Måste börja ha stöd bh åt hela kroppen och inte bara brösten? Haha! '

Nej nu är de dax för sängen om ja ska orka upp i morgon

Foto: http://jellon-jellon.blogspot.com/2008_01_01_archive.html

Inga kommentarer: