lördag 17 januari 2009

Sen frukost och en underbar kille!

Gårdagen på Etage va trevlig! Trevlig att träffa syster och hennes vänner. Mycket folk, trevlig musik men ett STORT minus för det kassa dansgolvet! Usch va halt det var? Verkligen dåligt! Jag undrar hur många som drattat på rumpan där.

J har åkt till garaget och blir nog där hela dagen. Hoppas verkligen han snart blir klar med sitt projek. Hoppas kunna lägga upp lite bilder snart. Han är verkligen underbar. Finns ingen bättre. Fantastisk på alla sätt. Är så glad att ha är min!!

Annars på dagordningen är några avsnitt av The hills. Har snart kommit ikapp. Har någ 2 avsnitt kvar av säsong 3. Tänk att man missat den serien helt? Visserligen ser ja inte så mycket på TV.

Sen blir de kanske Harrys ikväll. L frågade om ja skulle med så får se hur peppad man är. Skulle verkligen vilja ha något nytt att ha på mej men januari är verkligen årets fattigaste månad.. Usch...


Vill möbelera om idag också! Har 500:- i pressentkort på IKEA så skulle vilja börja pyssla lite mer hallen/köket så det blir någon ordning. Skulle verkligen vilja tapetsera om igen. Något blommig gammeldags, lite shabby chic stil?

Känns i alla fall skönt att ha en helg då man är helt ledig från allt vad studier heter.
Känns även som det är dax för ett citat och vad passar bättre än ett citat om frihet?


"Frihet, när den rotat sig, är en planta som växer fort."
George Washington


Inga kommentarer: