söndag 25 januari 2009

Snö Snö Snö!!!


Det vräker ner snö här i Borlänge! Jätte fint! Alldeles vitt och flingorna är jätte stora. Känns verkligen som jultid igen. Underbart! Men fortsätter de såhär kommer vi snöa inne.

Gårdagen blev lite utmattande. Flytten i sig gick bra även om det tog 10 timmar (!!??) men att va hemma 23.10 på kvällen när man skulle ut och dansa lite (var de tänkt) och på det bli allergisk så man knappt fick luft samt en mindre irritation här hemma gjorde att jag somnade med sammanbitna käkar, värk i kroppen och ett mindre happy humör..
Men en skön sovmorgon idag, en god frukost och en underbar pojkvän vid sin sida gjorde denna dag mycket bättre. Nu sitter ja i soffan och myser lite framför TVn. Hopkins och Top model Kanada. Håller på att koka lite potatis i pauserna och ska göra lite hemmalagad pytt till J´s matlådor.

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha vad det gick bra att läsa alla inlägg när man fick reda på hur man gör !! kanon sida med trevliga små inlägg av varierad storlek å innehåll KALAS ! nu skall jag gå och sova ha det bra !!