fredag 1 maj 2009

1/5

första maj och min älskade mammas födelsedag! Hon fick en sodastrem! verka funka fin fint! Götta att kunna göra sin egen pysdricka!

Dagarna har varit fulla av aktiviteter tycker ja! Vi har ett projekt på gång i Ornäs. Ja håller på attg få spel på att inte göra/pyssla med nått så frågade om ja fick "låna" lite tomt av mor och far. Visst! de gick bra så nu har vi alla börjar planera en damm!!

Kommer bli så fint! Vi va ivär till säter och kollade på JaHa AB. JaHa AB Garden-Decor är kanske Sveriges första "Water Gardencenter" (vatten trädgårdscenter) och stort är det. Dom har massa kul där inne bland anar koi karpar stora stora! De ska vi oxå ha i sen när allt är i ordning! Ska bli fint! Så nu ska vi fixa fiber duk, gummi duk, pump och slang samt cement och sten. Tur att karl har bekanta i rätta branscher så blir de inte så dyrt!

Imån är de crossläger för oss tjejer. Ska bli spännande! Har inte varit på en bana sen maj/juni förra året när sista träningen för tjejer va!!! Typ 1 år sen! Haha! Bara att hålla i sig och hoppas på de bästa! Hihi! Har åkt sjukt lite och ja som gav mej sjutton på att verkligen bli bättre på svänga, gasa och växla men inte.. Får ta de i sommar istället.
Har tvättar och fixat hojen extra fin idag. J hjälpte mej så nu glänser den. Bra!

Vi har ätit pizza idag med... Uuu... först tårta, kladdkaka och annat gött. Sen en flottig pizza med salami, bacon, skinka och bea sås. Inte undra på att man får UPP istället för ner!

Nu är de dax för sängen. ska upp as tidigt imån!

Inga kommentarer: