torsdag 28 maj 2009

Dåligt med bloggande nu!

Men minuterna, timmarna, dagarna flyger iväg. Regn, sol och blandat väder har kännts underbart.


Blev lite åkning igår men fy va de fick taffling... Är dock stolt att ja vågade mej ut bland alla storfräsare! Hittade på två trevliga tjejer på banan. En körde (duktig som fan! Kul att se!) och den andra körde fiddy annars men hade nu skadat knä. Hon gillade att fota och hittade in på hennes hemsida och gissa om ja blev impad? Hon har verkligen talang och hon hade visst inte fotat SÅ länge. Kul att se och denna bild på hennes hemsida är verkligen helt underbar! Eller hur!
För er som är intresse http://www.mephoto.se/

Idag har kära sis tagit med mej till falun och bjudit mej på lunch. Gott! Ja men ibland lever man i sin egna värld! Ja jisses. när ja ätit färdigt tog ja min väska och skulle gå. Stackars sis fråga om ja skulle gå och i ren förvåning över min egen handling tar ja migg glas i farten och säger "-nej ja ska bara fylla på vattne." Haha! Ja höll på att dö! Ja va ju klar och skulle gå utan en tanke på att syrran satt med både mat och tea kvar. :D

Sen fick ja ett par fina jeans. Sprang på en rea-affär och fick ett par psycho cawboy som kostat 1200.- för 120:- inte helt fel och ja som verkligen behövde nya braxor. bra bra!

Sen har vi bakar muffins eller cupcakes som de så modernt heter nu för tiden. Haha! Blev med vaniljsmak och nutella smak. MUMMS! och blev bra oxå! Färgen på den ena glasyren blev inge vidare de den vita florsockret tog slut och va tvungen att blanda den blå smeten med brunt socker istället och resultatet blev militärgrönt!


Har hunnit med att sola och städa lite.
Dagen börjar ju närma sig!! Snart födelsedag! Jippi!! Spännande! Blir fika i ornäs med nära och kära. Mina underbara föräldrar som för övrigt alltid ställer upp (älskar er!) har tagit på sig allt bestyr med fika. SKÖNT! Och underbart väder ska de bli oxå. 23 grader på dagen enligt smhi så blir en liten fin vit sommarklänning och barfota gång på lördag!
För er som är sugna på lite fika är de runt 17-18 tiden hemma i Ornäs. Vi tog de lite senare för att folk ska börja förgrunda lite innan kvällens äventyr på hela huset eller krogen? Få se vart! :)
SÅ kul!!!

1 kommentar:

mephoto sa...

åååh... tack gumman va söt du är!! gissa om jag blev paff nu när jag såg en av mina bilder och en länk till min sida... tack för reklamen gumman!!!! Puss o kraaam