lördag 23 maj 2009

Fint väder

Åkningen fick inget vidare idag. Va så feg så feg. Men stolt över att ja vågade åka dit! Blev som förväntat trött och slut så blev en lite powernap nu på em.

Grillkväll hos mor och far va de vid 17.00. Mumms! Jätte gott! Grillade sparris och sötpotatis. Mmm.. :-)

Ikväll vet ja inte va de blir. Skulle verkligen vilja socialisera mej lite. Känns som de va ett tag sen samtidigt känner ja mej för trött för att va trevlig. Hur gör alla andra människor? Ibland blir ja förundrar över andra folk, hur dom orka festa 1-2 dagar i veckan. Bara hem, svira om sen ut och röja. Ja måste ju till och med anstränga mej för att schamponera håret ibland! Är jag lat eller bara ovanligt trött? Är de så att, precis som hundar, hästar eller annat har olika "nivåer" av energi? Är de så att ja tyvärr har fått en lite mindre "energi rik läggning" och måste anstränga mej mer för att göra de andra (vissa!) gör så lätt?

Sen undrar ja om de hänger ihop med den där jobbiga tröttheten ja ibland får efter träning, att ja mår illa och känner mej lite sjuk?
Försöker intala mej att ja bara lider av nån form av light hypokondri.

J är snart klar med bilen. För er som undrar va de är ja snackar om hela tiden kan ni gå in och kolla på j´s caddy här.
Ska bli så häftigt när den är klar!

Är helt klar med skoluppgiften ja jobbat med. Känns kanon!! Sommarlovet ett steg närmare! Jippi! Kommer dock sakna alla goa människor under sommren. Ska dock försöka hålsa på och då framförallt i uppsala! Skoj!

På tal om det. Hittade ett så bra citat så de får avsluta dagen!

"Jag tycker om att lära mig men inte alltid att bli undervisad."
Källa: Winston Churchill

Inga kommentarer: