tisdag 26 maj 2009

Första dagen på sommarlovet!


och vad har ja gjort? Inget alls! Okej okej, ja erkänner. Jag hade en uppgift kvar att göra så har faktiskt (tro eller ej!?) setat med den sen 11.00 imårse tills 17.00 kanske med avbrott för tea drickande, kisspaus och lunch. Blev så inne i skärmen och alla bokstäver i word så när ja tittade upp på klockan snurrade hela huvudet till och kändes som ja höll på att ramla av stolen.


NU är i alla fall uppgiften KLAR!! Yeah! Och bra blev den! Nej... den blev fan excellent! Skönt att de är färdigt nu. Bara slappa innan nattjobbet börjar om typ 2 veckor. Kommer va en zombie första tiden men ja kan sova igen timmarna i solen, vi haganäs i sommar. NICE!
För ja måste ha nått att göra för redan nu 4 timmar senare efter att arbetet är inskickat och klart har ja myror under fötterna och känner mej redan uttråkad!
På tal om myror i fötterna. Va ju in på hälsokost igår och sa typ: Hej, ja är trött och ja vill ha de starkaste ni har! Så blev en flaska med häxbrygd och efter en dubbeldos och desamma av rage kännde ja mej som en lite ettrig tvåtaktare. Precis som ja vill vara och de som alla andra HATAR att jag är! Haha! Hoppas de håller i sig nu! Hihi!
Imån ska de regna hela dagen enligt smhi men ja har kollar prognosen där varje dag nu i en vecka och som har 75% av gångerna fel! Idag ska de ha regnat från 12-18.00 och de har regnat pyttelite vid 18.00. Lurendrejare! Men imån har dom lovat regn från 06.00 till 18.00 så håll tummarna! LOVE regn!
Nu blie tv för imån blir de annat! Snart 25 års kalas!

Inga kommentarer: