fredag 8 maj 2009

Fredag

vakna super tidigt idag. Va uppe och käka frulle redan 06.00 självmant. Ja har ju sovmorgon! Dumma hjärna som inte kan unna sin stackars lekamen lite onödig extra vila. Morr!
Bejb tryna dock på som en kloss.
Kanske börjar bli gammal? Ja menar min 25 års dag närmar sig ju... Snart är ja närmare 50år än 0!? Sheeses?? OMG! Va har de senaste 10 åren tagit vägen lixom? Inte har ja barn. Inte har ja en gedigen utbildning, inte har ja ett hus, inte har ja en miljon. Inte har ja sillisar häller.. Men orka fixa allt de på 10 år. De är saker folk inte ens fixar på hela sitt liv så varför stressa. Nää ta de chill isället och ta de som de kommer.

Idag va de ner till J´s garage som gällde. J´s bror va ner och kika på bygget. Han hade varit och gjort en till tattoo. Va supersnygg! Ska verkligen försöka göra nått med min snart.. Går ju inte att ha de så där. Måste bygga på den men som sagt. Fattas lite $$$! Få se om man kanske får nått i födelsedags present Ja på tal om det. Alla ni som älskar mej så otroligt men inte tillhör mina närmaste vänner. Alla ni som bara drömmer om att få bli min bästis. Ett mycket bra sätt är att sätta över pengar på mitt konto. Då kanske ja kan ta med dejFacebook så får vi se sen. Du kan mejla för konto numer.

Bra!

Vi käka äve lunch med M och I samt deras lilla knodd. Underbart mysiga dom e med varandra. Så härligt att se (även om ja själv inte vill ha någon).
Ja på tal om det, Vi va ner till J´s jobb och vi satt 4 killar och ja vi fika bordet och en kille kommer in med sin lilla knodd på 18 månader och ska värma mat. Av alla som satt där inne vilken tror ni han gav henne till?! Mej!?! Ja menar hallå! bara för att ja är tjej betyder de INTE att ja automatiskt vill hålla i små minimänniskor!
Bara att hålla god min och inte försöka tappa den lilla.
Och okej då... Va kanske LITE mysigt men inte mer. Bara lite. :P
Hihi!

Idag har J även jouren på bärgaren. Kul! Älskar att va med på jöbbet hans. Imån bär de av till rättvik för att bärga buss med kuddar. Spännande! Dock blir ja hemma och fixar annat. Måste verkligen köra lite hoj. Hur f- n ska man kunna bli bättre om man aldrig kör?! OM man skulle bli bättre av att sitta och bara tänka på de skulle ja va bäst i världen. Nää gör nått åt de kvinna! Yeah!

Har även varit en bra dag idag måste ja bara säga. Ja menar med mitt mående. Lika bra att skriva de i bloggen så ja kan ha lite koll när dimparna kommer.

Men har dock hinnit bli irriterad!
Idag träffade ja och J på en bekant till honom. Han snackade på en del och va lite små nochalant. Visst, fine alla har vi våra sidor så snackade vidare med honom. Han var visst aktiv inom amsbergsbanan och ja hade lite frågor och pratade på lite om hoj. Till min stora förvåning tar inte människan ögonkontakt EN ENDA GÅNG! Ja menar, dumma ouppfostrade gubbe! Om en människa är trevlig och samtalar står man väl inte med bortvänt huvud och tar 0 kontakt?
Åhh ja blev så arg att ja tänkte sparka han på smalbenet och säga åt han att gå en kurs i hyffs och fason.
Oj va några av er sitter och tänker nu; "-Ja men du själv då?!"
Ja egentligen, men man kan inte alltid va omtyckt och göra rätt. Är man 60 år ska man dock faktiskt veta att de tillhör vett att ha ögonkontakt med folk man samtalar med.

Enligt en bok ja läst, åhh,, nu e man så inkörd på att ange referenser så sitter här och blir svettig över att ja inte kommer skriva referens på ett korrekt sätt?! Panik! Snap out of it Linda!!
va skulle ja komma till?! Ja jo (!) i boken (okänd referens) så skapas uppfattningen om en människa genom 7% av vad som sägs, 38% av röst och tonfall och 55% av icke-verbal information så som kroppsspråk, hållning, gester med mera. Så klart man inte får en särskild bra uppfattning om människan när stackarn bara använde 7 % av hela sin repertoar! Och dom 7% va inte ens bra!

På tal om otrevliga och hemska människor. Vi är många som håller tummarna för att fröken dum/blåst och elak ska sticka från den andra byn och lämna L ifred.
Han förtjänar verkligen någon bättre på alla sätt!

Nu blir de glass, film och mys timmarna innan de är dax för sängen.
Mums och Puss puss!

Inga kommentarer: