torsdag 14 maj 2009

Torsdag

bejbi är hemma. Skönt. Va verkligen en skitförmiddag i Gävle idag. Va så DÅLIGT förbered på seminariet så ja får la ta och skämmas. Nää fy.. Är verkligen (som ja sagt förut) sjukt skoltrött. Har inte motivation för att göra ambitiösa pp presentationer eller OH material eller annat. Fick bli en riktig dålig gång denna gång. Man kan inte alltid ligga på topp!

Som sagt, gävle idag men tidigt på morron va de prom med doggarna. Skönt att va ute i skogn 06.00 och börja dagen så. Mmm man blir laddad och full av energi. (hihi vilket bullshit)
Är AP trött ju!
Somnade till och med i solariet idag. Men skönt va de då tiden gick sjukt mycket fortare.
På tal om somna. I tisdags hade ja massage och reiki behandling hos "Anette Isbergs alternativ".
Men jisses va skönt de va! Hon ja sjukt duktig! Har aldrig varit på bättre behandling. Först massage av nacke och rygg innan hon avslutade med lite värme och reiki. Så bra att ja somnade!!! Ja har i normala fall jättesvårt att slappna av i andra människort sällskap och speciellt när någon tar på en men tro de eller ej så lyckades ja tryna av. Vilket Anette tyckte va kanon då hon kände en del spänningar i ryggen och att ja behövde varva ner. Va i en helt annan värld efter det. Helt mörbulltad men på ett skönt sätt. Sprang till biblioteket efter det och hämtade en del böcker men sen blev de hem och vila efter behandlingen. SÅ skönt och välgörande!

Så va har mer hänt denna vecka då.. I måndags va se Sahara med brossan och hans kompis. Försökte träna lite svängar igen men blev en supervurpa så slog i låret så ja trode de va ett stort köttsår men nää. Bara ja som va schjåpig. Blev dock ett fint blåmärke och rivsår. men men, smällar man får ta! Kör man inte omkull kör man inte tillräckligt fort. Haha!
Sen utöver de blev de soppa torsk och brossan lika så. Nää, har ju gått bättre. :)

Igår va de promme med doggarna som vanlig. Är så kul nu när Kajsa börjar piggna till. Hon trippar lös nu i skogen och de känns bra. Städa, pyssla ja fördriver tiden typ..
Pratat med gulliga L från sthlm. Va länge sen vi hördes av. Gu vilken go tjej hon e. Är så glad att vi lärde känna varandra under tiden ja bodde där. Verkligen en kanon vän. Måste ta mej tid att hälsa på alla där nere. Man måste lixom sköta om vänskapen om man ska ha den kvar.

Hmm... framöver ligger lite hojträning imån efter att ha kollat på lite hästhoppning på Lugnet i falun. Dalahoppet drar ju igång idag. Kul! Men lite farligt att titta på. Man blir ju SÅ sugen!!


Nää nu ska ja mysa ner i soffan med bejbi.

Inga kommentarer: