torsdag 14 maj 2009

Vi hittade grodyngel ja och doggarna igår! Gu vilka barnminnen man har med grodyngel å hur man lekte i alla vattenpölar och allt.
Ja åt glass idag. Lakrispucko. Gott, sen sa dom på P3 att man skulle få större bröst av lakris så bra det! Och eftersom ja är blond (tihitihi!) så ska ja nu äta 1 kg lakrits varje dag. Blir bra för bikini säsongen.

Där vi hittade bebisgrodor to be fann vi även en fyrklöver. Man ska ju käka uppdom och önska sig nått men ja är helt 100 på att nån hund har kissat på den så de va de inte värt. Om ja nu inte hade käkat upp den och önskat att en hund INTE hade kissat på den. DÅ hade det kanske varit värt?

Ja räddade en humla en dag. Han kröp alldeled grå, dammig, matt och mager i källaren så han dick vatten och honung i en mugg med blommor och efter en förmiddag i min intensivmugg flög den sin kos och levde lycklig i alla sina dagar.

Sen va de lite hoj körning. PB va med och kika läget. Han är skadad så han är lite putt som inte får åka.
Ja fick dock åka. I och för sig spelar väl de ingen roll för ja kan ju inte köra i alla fall. Ja ramlar ju och slår mej bara!

Här har ni resultatet. Gjorde ont ont! Och de va svullet och fult. Tur att de INTE är bikiki säsong än. Haha!
Brossan som vet hur de går till lekte över stockarna i dagens körning. Snart kan ja med! Kan man ju önska i alla fall?

1 kommentar:

Anna sa...

Haha.. Blåmärken ska det vara!! :)Härligt!! Du känner ingen vid namn Joakim Persson som kör cross?? Han är hm... 32 ? Bor i blge. Äh, iaf så är det min kusin. Tänkte alla crossare kände varann ;)

Nu ska jag krypa ner ensammen med doggen... Natti natti!!
KRAM!