söndag 3 maj 2009

Söndag

Helgen har vara flygit förbi. Shiit va man varit aktiv känner ja. I fredags va de som sagt min kära mors födelsedag. Puss på dej mortuta! Blev en sodastrem som btw skrämde skiten ur mej. Trode nästan den skulle explodera första gången. Scary! Ja vet... är liten chicken..
I alla fall, efter all tårta och kakor va de av till verkstan för att tvätta och fixa hojen och grejjerna inför lägret för Mikaela i Årsunda.

Bejbi va så snäll och tvättade hojen åt mej, putsade och fixade allt. Han är guld! Puss! Tänk om man hade så varje gång man kört. Vilken LYX!

På fredagkväll lassade vi och låste fast hojen i vagnen samt backade upp vagnen på gården så de bara va att ta den på morgonen. Skulle ju åka astidigt ju! Vilket strålande väder de va! Underbart! Sommar värme! Nice!


På lördag åkte ja redan vid 06.45(?) mot årsunda. Ensam dock vilket va lite trist, men big girl nu så bara att klara sig själv!
Vi va 10 tjejer på banan. Allt i från totala gröngölningar på crossbana (så som jag) till tävligtåkare. Banan va bokad så bara vi tjejer fick va där. Toppen! Känndes så kul att försöka sig på en riktig crossbana UTAN att va ivägen för andra åkare och riskera livet när man åker bland storfräsare. Visserligen va de några tjejer där som va GRYMT duktiga. Va så impad av dom. Härligt att se och vilken inspiration. Vill verkligen bli bättre! En av tjejerna va dock inne på sin 4 SM säsong så man har ju en bit kvar! Haha! I alla fall va de träning av svängar, bromsning och lite mer svängar. Super då ja är sämst på att svänga! Klarade mej bra. Sen åkte vi en liten slinga med några svängar och ett litet hopp och ja brukar va lite småfeg, men en av gångerna hade ja mer fart än förut och tog ett rejält jump i luften och karade det! Yeah!!! Va så stolt!!! ! Blev så lycklig och glad att de nästan kom en tår. Guu va kul de är! Varför har man inte börjat tidigare?? Tänk va kul man skulle haft alla dessa år när man istället mockat bajs och bråkat med hästar. Visserligen kommer hästar alltid ha en plats i mitt hjärta men de här ger en större kick och man känner sig så härlig i kroppen efteråt. Ja på tal om det..men tror ni har träningsvärk då??? Lilla mee, Big time!
Jisses... kan knappt gå! Vi körde hela dagen med paus för mat, fika, vatten och så men tror inte ja har setat så mycket på hoje sen ja började åka. Hihi! Great träning verkligen! Tar på ALLT! Bebi va hemma och fixade med caddyn som för övrigt börjar bli riktigt bra! Han har lite kvar på finspacklingen innan de är dax för första lacken. Åhh de ska bli så kul med alla träffar i sommar! är dock lite för fet för att springa runt i kortkort och va caddybanny men ska bli skoj ändå. :) Han va som sagt hemma och slipade, slipade och slipade.
Vi båda somnade ovaggade på kvällen. TIDIGT!

Lite snack om svängar och så. Fick även lära mej detta nyttiga att på sand ska man aldrig rulla, dvs utan drag, bara gasa eller bromsa. Börja man "rulla" utan drag kommer de bli löst, vingligt och man kommer ramla. De kan ja intyga! Haha! Va sandbana och ganska drygt att köra i. Jag är lite allergisk mot lössand men nu efter igår är ja lite mer tollerant. jeey!


De va lite dammigt och torrt. Tror ja kommer gråta grus i en vecka och har nog peelat näsan med sand. Gött!

Visst e ja söt i mina roda/vita kläder! Gillar dom verkligen. Är så fina!

Idag vaknade vi tidigt, behöver ja nämna att vi va helt slut igår när vi gick och la oss? J körde en kompis och ja pillade med lite skoljobb. SÅ skönt att första året är slut. Börjar bli lite skoltrött känner jag.. Åkte till M´s mamma och kikade på när dom fixade på gården. Fikade lite och snacka lite skit.
Ja övade mina skills som grävmaskinist. Ja skulle va grym som det tror ja! Gick strålande tyckte ja själv och kul va det! Skulle ledigt klara av att grejja med en sån där själv.
Finlir i slänten va lite svårare än att hämta jorden men tyckte de gick fint. Hihi!Undra om M tyckte lika, han inspekterade i alla fall. :)

På kvällningen va vi hem till ornäs och fick grillat. Mumma! Sen åkte vi till stan eller rättare sagt lidl och kollade på karparna i dammen bakom. SJUKT många och fula! Praktkarpar och spegelkarpar. Inget att fånga för framtida dammen i alla fall. Nää fy.

Och nu har bejbi precis åkt till mariestad. Han ska gå en kurs i plåtslageri/plåtarbete på www.lazze.se Han fick de i "julklapp" av mej i vintras. Tror han verkligen ser fram emot det. 3 dagar med valsning, krympning, sträckning. engelska hjul och you name it. Få se om han kanske helt byter karriär efter det?
Nja.. nää, de räcker med den tiden han är i garaget nu.

Nu ska ja överväga att smyga ner och handla lite götta och se en film eller att lägga mej och ladda inför en ny vecka i plugget. Lagar och förordningar. Jippi.... not?

2 kommentarer:

Anna sa...

Men shiiit! Va roligt!! =))
Sandbana ja,, Första gången jag körde på bana (och enda) så var det sandmoment där det bara var att gasa på! =P Hur roligt som helst!

Ha en bra vecka!!

Kram kram!!

sofie sa...

sv; det var inte svårt alls. Jag hade lagt en t-shirt mitt på huvudet och sen "slagit in" den i hår.. det var dock svårt att få ut alla nålar när man var full haha