måndag 18 maj 2009

Måndag

Härligt, idag är vädret grått och de gillar jag! Då kan man vara ute utan att få ont i huvudet och bli skrynklig i pannan. Har varit dåligt med bloggande senaste tiden men har varit fullt upp. Har åkt hemmifrån tidigt på morgonen och inte varit hemma förens sent på kvällen.

I fredags va de full fart. Hästhoppning i falun bland annat. Härligt att se! Vilken fin tillställning det är. Så bra! Och vilka ekipage. Mmm.. Man blir så sugen! Men så länge ja har plugget blir de bara hoj. Den tar inte lika mycket tid. Ja på tal om hoj så blev de en tur för mej och bejb. Haha! Och vilken tur de blev då!

Vi körde fast...

Igen....
Igen...


De har varit hundträff med A-K och hennes vovve Bamse i Iggesund från fredag till lördag. Va kul att se lite apportering och utställningsträning. Bamseman är så söt så.

Han va då den finaste vovven av alla i kullen utan tvekan. Så fin!

På lördag natt til söndag åkteBejbi till Arlanda och hämtade mor och far som kom reån turkiet. Gissa om dom va bruna??? Jisses, dom har haft kanonväder hela veckan! Och de syndes! Fick lite fina kläder, ett par fina sandaler nu till sommaren (kanon!).

Vi tog en fika på söndagen allesammans. Ohh ja kan ju säga att strandformen INTE är på topp! Nää hoppas på bättre självdisciplin snart. Eller en annan måndag, dom där måndagarna. Alltid måndagar. Jupp jupp.

Sen bar de av i skogen med J och far för en liten fintur på hojen. Åhh va bra dr gick! Kanon! Känndes som de släppte lite i körningen. De flöt på fint och ja behövde inte så mycket hjälpt alls. Va så glad när ja kom hem. Nu ska ja F-N bli bättre!

Sen handlade vi mat och gjorde middag. "Jennie mackor" i ugn och ben&jerrys efteråt. Som sagt... blir vassen i sommar! Eller nja, ja gillar ju inte stranden alls så de spelar ju ingen roll. Haha! Ser verkligen fram emot sommaren med älskling! Ska bli underbart. Vi har så kul tillsammans och blir sommaren som förra så blir ja så glad! Vaska guld i småland är ett måste. Vi ska vaska ihop till våra ringar har vi sagt. Hihi! Häftigt!

Nu blire regnpromme me vovvarna, biblioteket, solning och plugg inför sista sem. Jippi!

1 kommentar:

Balo sa...

Ja du har fan fått lite fart på hjulen i skogen !! kul snart får man bara se ryggen på dig snyfft !