måndag 16 mars 2009

God morgon!

Måndag igen och bejbi har åkt... Trist! Ska se när ja är klar med rapporten om ja inte ska ta och åka upp till äppelbo ikväll. Laga lite matlådor som jag lovade när J var så underbar och följde med på dansen igår kväll igen. Ja jisses va kul de är att bugga men fy va ja har noll kontoll på armar och ben! Haha! Ser mer ut som en full gasell på ett stenrös än en gracisös tjej där inne på banan.
Oj va folk nästan bli sura när man inte kan dansa ordentligt! Ja förvanar dock alltid den som bjuder upp att de bara är andra gången på "kursen". Eller så va de min ölkorvs,ägg och vitlöksdoftande odör som lockade så många arga karar? :D Hihi!

Idag har jag tagit en stund på morgonen i att försöka hitta lite mindfulness och att göra en till "to do" lista för kommande timmar.

Mindfulness handlar för er som inte vet om sinnesnärvaro. Genom att vara medvetet närvarande i nuet kan man bli friare att välja hur man vill agera på det som händer i tankar.
Det finns även en underbar formel för att just finna balans inom sig och låta livet flyta på och kunna utnyttja det till max och det är: Stanna upp, Observera, Acceptera, Låt gå

Flumm? Ja kanske men om man väl får till de mår man riktigt bra! Mår man riktigt bra får de vara hur mycket flumm de vill! Så de så.
Nu ska ja ut och bocka av min fösta sak på "to do" listan. :)


Gymmet!
Bild: http://www.cartoonstock.com/directory/m/mindfulness_gifts.asp

Inga kommentarer: