måndag 30 mars 2009

Måndag

så var man tillbaka hemma. Var först ut på listan idag 08.30 med kliniks examination 1½ timme dit och 1½ timme hem för något som tog 20 min att slutföra.. Var lite olika moment och allt gick strålande!! Blir så glad och ibland förvånas jag över min egen förmåga men varför ska man egentligen bli det? Ja menar, varför inte alltid anta att man kan de man gör och istället för att tro att man är bra faktiskt veta det? Jag tror att man kan hindra sig själv från att vara de bästa man kan om man har fel inställning och tro på att andra människor misslyckande även kommer bli ens egna.

Nej man måste tro på sig själv och även veta att man själv är den som bestämmer hur bra man kan bli. Med rätt inställning och sinnesstämning kommer man vart man vill och önskningar kan ske bara man jobbar mot dom som om man visste att dom skulle slå in!
Om man aktivt arbetar mot ett mål, en önskan, en dröm och tror på att man kan få den, kommer få den! lämnas ingen plats till övers för misstag och oönskade händelser i livet. Men de är som när man kör enduro. tittar man på en sten man INTE vill köra på kommer du garanterat göra det! önskar du att inte få stå i kö när du ska ta ut pengar kommer de vara en lång lång kö eller så kommer automaten vara avstängd!
Nej tro på att de du vill kommer ske och lev efter det. Det som sker efter vägen har en mening men om man under tiden har tanken på den dröm man strävar mot kommer andra saker ses på annat sätt!

http://www.yellowhorseassoc.com/mouth/images/lgBelieveInYourself.jpg

Nu måste ja sova lite om ja ska orka träna idag. är helt slut! Gym och spinning i em sen solning och en mysig hemma kväll!

Inga kommentarer: