torsdag 5 mars 2009

Plugg

sitter i skolan och hänger. Har "håltimme" tills 13.00. Drygt! Men ska försöka vara aktiv och göra nytta. Tillexempel sitta här? Haha!

Idag har vi övning i kommunikation och patient undervisning. Har haft en del "drama" inspirerade lektioner nu och är väl sådär. Man säger ju att man ska utmana sig själv och växa när man lyckats med de man utsätter sig för. Jag har en liten oroskännsla när jag ska stå i centrum och "ha alla ögon på mej". Visserligen kan man inte säga det häller ja menar.. eller haha! Nja de tar vi en anna gång. Men i sånna här sammanhang kan de va lite pirrigt och därför manar jag mes själv att gärna börja för att på så sätt komma över rädslan lite och ofta går de bra!
Eller alltid skulle ja nog säga. Känns som om när man väl kommit igång är kickan härlig! Adrenalin är en underskattad kemisk substans! Borde brukas oftare för den kännslan är svårt att slå. :)

Känner ja nästan alltid när ja kör hoj! När de nu händer. Är väl att de blir så illa sällan att man är så rädd när man väl oker så de blir med en skräckblandad förtjusning.

Blev ingen fika igår. Trist.. men blev ett rejält pass på friskis. Spinning är dryt men man känner sig så nyttig när man är klar!
Idag kommer bejbi hem oxå. Ska bli skönt.

Inga kommentarer: