onsdag 22 april 2009

De är lite småkul med sånna här frågor tycker ja så nu fick ja ett infall att göra en ja med tack vare Evelina på http://xevelina.blogg.se/. Ja är för övrigt så förbannad på frisören så ja funderar seriöst på att ringa upp både henne och frisörförbunder (eller va de nu heter) och klaga. Usch... Fy dumma människa! Va skulle ja komma.....? Jo just det! ja är så förbannad att ja inte har nått annat kul att uppdatera då min tillvaro för tillfället består i att smida hämdplan på den dumma kossan! Så here we go. Enjoy!


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN: Snälla... jag kommer inte ens ihåg va jag gjorde för 10 minuter sen! Men inte vet ja? Gick i grundskolan och väntade på valborg kanske?
Va garanterat nere i stallet oxå. Hade ju polle på den tiden! Mmm... goa gamla tider det!

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN: De minns ja ifs, ja hade precis träffat underbara J på en erotikmässa i Falun (haha! ja vet, vi passar skit bra tillsammans!) och messade varandra för att på just valborg gå på vår första "dejt". Hihi!

Men åhh... ja säger ju det! ja är senil. De är ju 2 år sen det! För ett år sen... ja då vet ja inte. Typ jobba och gymma massor?

3) FEM SNACKS DU GILLAR: Finns inge så där bra snacks ja gillar så även om ben&jerrys inte är snacks får de ta alla fem platser!

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL: Har för dåligt minne för att fylla huvudet med sångtexter. Jag har fullt upp med att komma ihåg mitt namn. Men kan tup bä bä vita lam och blinka lilla stjärna. Hmm.... Okej kan nog nån "vuxenlåt" om ja hör melodin men inte så här på rak arm.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR: Get a boob job! Köpa gård. Resa med min familj. Betala av studielån framöver. Och de andra får ja fundera på.. Bil kanske?

6) FEM DÅLIGA VANOR: Är så galet impulsiv. En otroligt bra (dålig) person på att diskutera Jag har ALDRIG fel och om ja har det är de nån annans fel att jag har fel. Går runt naken för ofts och slänger aldrig soporna. Just det, ställer in tomma förpackningar i kylen oxå. De är en dålig vana.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA: Älskar att vara med bejbi. (åhh låter så lamt men de är ju sant!?) Enduro, träna, va i naturen (åhh va lamt de lät igen... fy ja är så otroligt ohäftig!) och fiska (men snälla Linda... suck.... ge dej nu)

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA: Hmm... byxor i läderimitation (eller nja. allt i läderimitation!), buffola skor/platådoys (om de nu inte är maskerad eller nakendans), tweed (heter de så?) och typ fusk päls/vanlig päls.

9) FEM FAVORITLEKSAKER: Leksaker? Skulle väl vara Minibever, misterrabbit, bigblack oj eller nej... kanske inte va sånna leksaker vi talade om???

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN: Anna Wahlgren. Jenny Wågenberg, Johanna Hanspers.

1 kommentar:

Anna sa...

Meeen nejje Linda!! ;)
Åh, nu e jag väl tvungen att göra denna lista då!! =P

Synd på håret! verkligen avkapat!!
Du får kräva extensions av dem som kompensation för sveda och värk! ;)

Kram kram!