måndag 20 april 2009

Måndag

och verkar bli en fin dag! Hade föreläsning idag men kännde inte alls för den och bra de för nu ringde dom från 56:an och undra om ja kunde hoppa in på en C tur. Såklart! Behöver verkligen lite klirr i kassan.. På tal om det. Ska snart ta tad i deklarationen och göra mina fina avdrag. Brukar ju bli en del och hoppas de ger lite extra även detta år.

Har sovit hyffsat idag. Hatar dock att såva uta bejbi. Haha! Hade dock en liknande sjuk dröm som igår om en kille som va en blandning mellan mitt gamla x och en vän vars största nöje va att play´a tjejer mot varandra men drömen gick lixom ut på hur vi tjejer gick ihop och såg till hur han fick sig en näsbränna! Haha! Undra va de betyder då? Kanske är ett underliggande behov av att jaka mina femenina rättigheter att va jävlig precis ? Hihi! Ahh kul va de i alla fall.

Nu ska ja göra lite nytta innan de är dax att sticka till falun. Ska bli så kul att jobba men först ska ja styra upp de här med hela huset och alla betalningar. Blir lite besviken på alla som hoppas av i sista stund speciellt när man är "organisatör" och står med 15 platser när 4 bara betalt! aja.. dom som inte har ring mej inom 1 timme skite skiter ja i och avbeställer deras platser.

Inga kommentarer: