onsdag 1 april 2009

Onsdag 1:a April


april april din dumma sill! Idag är de första dagen på andra vårmånaden och har redan blivit lurad!

Bejbi brukar alltid ringa och väcka mej när jag är ledig och han jobbar så hade beställt väckning 08.30 för ville ha lite sovmorgon. Men så ringer han 07.30 och säger att han glömt ställa om klockorna i lägenheten så de va bara att pallra sig upp och göra frulle. Klart hade han inte glömt klockorna utan skulle bara skoja lite. Vettifan om de va så kul men uppe är ja i alla fall.

Nu blir de att plantera om blommorna innan de är spinning 11.30 sen ska ja iväg till L och fixa naglarna. Skoj! Kul att va lite fin till helgen! :)

Sen är de kalas hemma hos sis som fyllde år igår. Tårta! Mumma! Bäst man kör hårt på spinningen!
Träningen går väl sådär... Ligger kvar på samma vikt som när ja kom hem från Thailand.. Verkar som ja ALDRIG kommer bli av med de 5-6 kilon ja la på mej då.
Visserligen va ja ganska vältränad samma tid som denna förra året men så tog ja ett "litet" uppehåll och då kommer verkligen allt tillbaka!

De här är en bild från i Maj förra året. Jisses då hade ja fina axlar! Mmm!! Men nu ser ja ut som svampbob fyrkant. Jämn tjock och utan armar alls!

Har en lite lista där ja skriver vikten ca 2 gånger i månaden och den har 6 gånger i rad legat på samma tråkiga 60.1 kg !! Snälla kan de inte ändra sig LITE?! Eller så är de vågen som jävlas. Tänk att när man vägers sig och får en siffra man inte ä nöjd med, ja då kliver man av och ställer sig igen? Till vilken nytta? Tror man att de lilla steget man tog ska ha lättat en 1 kg eller? Nää fy! Känns motigt att komma ner till de där 55 kg som va målet 30 maj... Men ska på de igen! Bara att kämpa på!

Åhh va nära ja är på att klippa mej. Kort!! Typ PINK stil! Diggar verkligen hennes hår. Speciellt när de är rosa! Så coolt!




Nää nu ska ja ta tag i dagen! Puss på er och uppdate kommer nog lite senare!

Inga kommentarer: