torsdag 23 april 2009

Torsdag

Är verkligen super trött nu ikväll så blir en snabb variant av inlägg.
Mäklaren va ju här igår. Hon trodde uppemot 200 vilker ju är kanon! Sen va de spinning på F&S och enduro i Sahara lite senare. Vi va nog en hel hög 16-17 stycken i "gropen". Kul!

Idag va ja till Gävle en snabbis och lämnade lite böcker samt pratade med en klasskompis. Haha! Missade förseningsavgiften eller ja slapp betala då åter lämningsterminalen va trasig. Jippi! Sen har ja varit ut till Ludvika på dagen där ja mötte upp A-K för att kolla på ett hus i skeppmora men nej fy... De va inte bra! Så mina tankar ligger fortfarande på de lilla torpet i gräsberg men mäklaren ringde igår och sa att dom hade en intresserad och frågade om v ville va med och lägga bud men J vägrar... Synd! För ja tror de skulle blivit kanon!!
Efter huskoll åkte vi till Räfsnäs (+- 1f??) och fikade då J och A-K´s gulliga mamma jobbar i fiket. va kanon! sen hem och byta kläder för att åka lite hoj i skogen med gubbarna. Så kul men svårt att hänga på! Blev i alla fall en kanon tur men va tvungen att ge mej då de va lite snålt me söppa.

Sen idag på em/kvällningen ringer PB från ambulansen! Han har visst hoppat för lång med crossen i hedemora och gjort illa knät rejält! Fy va trist!!! Skriver mer om de imån för har lite dålig uppdate om läget nu ikväll. Syster är i alla fall där hon honom och han verkade vid gott mod när vi va in men kan ha varit morfinet? Knät såg INTE kul ut.... Lider verkligen med han. Han som va så glad för sin nya hoj och körningen!

Nu blir de sängen för ja ska kolla handen hos doktorn imån, spinning och på "arbetsintervju". Vart får ni veta sen! Hihi!

Inga kommentarer: