tisdag 28 april 2009

Tisdag

har varti lite segt med bloggandet nu. Varit fullt upp och igår va ja dålig så orkade inget alls.

lördagen på hela huset va som ja tidigare skrev kanon! SÅ kul! bejbi är så duktig och vi har så skoj tillsammans. Vi tog de lungt och sluta dricka vid 00.00 kanske? duktiga vi va!
Träffade på en tjej från buggen oxå. Jätte gullig och berättade om vår bilfärd genom borlänge för att kolla om hon skulle mer och bugga mer. Haha! kul kul!

Söndagen bestod i att fixa de sista på A-K´s bil innan vi åkte mot J´s mamma och fick lite mat och supergod chokladkaka. Jisses alltså, tror ja tog 4 bitar. Mumms! Vi umgicks lite och hade trevligt inna vi åkte hem igen och tvättade av bilarna på verkstad Sen hem och se tv innan de va dax för sängen. Supertrevlig dag och skönt att va pigg!
Skulle bli en sväng på hojen men hanns inte med.

På tal Om hoj, Nu är i alla fall PB hemma med sitt trasiga knä. De är visst ihoptryckt och slittrat/mosat som ja förstår men ska inte opereras nu då bitarna ligger bra på plats. Han ska dock ha gips i 7-8 veckor och han har ett långgips från foten till låret. Oskönt och så himla trist för honom... Han som verkligen ville köra mycket denna sommar... Aja, tur at han har en undersköterska till flickvän. Hon kan de där med att pyssla om :)

Igår va vi dock ute, far, bror och ja i skogen. Gick fint första bite men sen började ja ramla ramla och ramla lite till så tillslut blev ja så arg att vi tog en kortare väg hem. Fick en bruten nagel och en illagjort tumme på köpet. Jippi... Ska nog hålla mej till spinning istället. Dom ramlar man inte av i alla fall!!

På tal om spinning. Har ju mått så illa varje dag när ja tränat på förmiddagen. Vill ju verkligen komma igång nu igen så har lagt kondis pass på morgonen men alltid blivit så slut och illamående trotts bra frulle.
Så idag har ja inte tränat på morgonen och mår toppen! Undra va de är för fel... Trist för ja har verkligen andra saker att göra på em. Jaja få se hur ja löser det.

För övrigt så är ja klar med skoluppgiften och är verkligen stolt. Blev super! nu är de bara att börja spåna på nästa. Åhh fatta, snart är de första året slut! Har gått så fort!

På tal om fort. Snart är de min 25 års dag! Ska bli spännande att se vad som händer. Hoppas på at de blir lite fest så ni som läser; Boka lördagen 30 maj!
Nått blir de men vet inte vad än. ska bli kul! Tänkte ev lite mat, dricka, musik i nån bystuga (lindans kanske) och sen hela huset på kvällen.

Skulle va kul om du ville komma!

Nu ska ja ut till ornäs och kolla läget. Återkommer med rapport från dagens tur i Sahara :)

Inga kommentarer: