onsdag 15 april 2009

Onsdag

god morgon! Idag känner ja mej mer pepp. Mer taggad och glad än på länge. J och ja har haft en liten trökig period (igen....) men som vanligt löser de sig efter några dagar så nu är de okej igen. Lägenheten ska dock säljas (oj hur många gånger har vi inte sagt det????). Hatar verkligen den här lilla skithålan! Liten och ful 1:a som trotts våra ansträngningar inte känns mer personlig än en skokartong! Blää och fy!

Ja måste ha en trädgård! Ja kan inte hålla på att odla tomatplantor (som försövrigt växer så de knakar, Märks att de är nå genmanipulerade belgienblue tomater från... Ja belgien? :P) på fönsterbrädan i köket. Finns lixom inte plats för sånna aktiviteter där!!

Nää, ja behöver de där lilla torpet ja jämt drömmer om. Är trött på all IKEA design och all hysterisk strävan efter den totala chabbychic stilen i vitt, grått och lite mer vitt och grått (kanske lite rosa oxå). Okej okej... erkänner.. Gillar oxå chabbychic stilen men får ju aldrig till den!
Nu har ja rensat hela "tv" rummet på saker, får spel på allt som ligger överallt så nu är de tomt p golv, hyllor, väggar. Tänkte de även va bra om man ska ta kort och lägga ut annons. Få se hur de blir.

För övrigt har ja ätit frulle (för över en timme sen men de tar tid för mej att skriva. Hihi!) och blev en nyttig med avocado och ägg. Haha! Va tvungen attr ta kort på den och jämföra med frullen ja käkade förra veckan med bejbi på donken. Hihi! Undra vilken som va nyttigast?



Ska på spinning nu på förmiddagen så måste ha lite energi i kroppen. Är ingen dans idag tyvärr.. så blir att damma av Carmen Electras strip to fit så man håller kroppen lite smidig. :)

Undra när ja ska få stripstången i vardagsrummet ja önskat mej? Då ska ja ta hit världens gulligaste dansare M som får lära mej lite schyssta moovs!


Men undra hur länge ja måste öva för att bli lika bra som Miss Poledance Australia??? Jisses vilken kropp! OMG! Haha! Ja du.

För övrigt ska ja få naglarna fixade igen hos L. behövs verkligen efter gårdagens arbete på sjukhuset. Tror handsprinten inte är så bra för naglarna. Fy hur dom ser ut!

Och blir bra att fixa dom nu för cross lägret i Gävle blev inställt/framflyttat så. Men blir att nöta i Sahara nu när man fått fart på sig själv och hojen. Trivs verkligen kanon med den lilla 125:an! Så glad att ja bytte! Nu tycker ja de är KUL att köra igen. Tappade helt suget med den stora tråkiga 250 hojen. Nu ska ja kila ner på gymmet! Puss!

2 kommentarer:

Anna sa...

Hallå!
Haha, Tycker du bara e för cool, vill med ha en cross ju, men det får vänta tills man får jobb och har råd att leva med!! :))
Har länkat till din sida från min blogg, hoppas det är ok?! Annars tar jag bort ;)

Kramar från Anna (hårmodell knallorange :P)

Linda Carlsson sa...

Hallå bruttan! Självklart är de okej! Haha! Tack tack! Men du, de där med cross är inga problem! Säg till när du har tid tar ja dej med till grustaget där vi brukar åka! Ja försöker få så många tjejers som möjligt att testa så du är MER än välkommen!!