fredag 10 april 2009

Fredag

och nu är påsken verkligen här! Kom precis hem från spinningen och ja va inte den enda med fjädrar i håret! Hihi! Vilket pass de va idag! Jisses, spinnpuls och la på några extra slag på maxpulsen. Gick kanon!!! Droppade verkligen om mej idag och på spinn pass är de nog enda stället ja blir glad på om ja svettas mycket! Haha! Måste dock skaffa riktiga spinning skor om ja ska fortsätta. Känns i fötterna att man inte har rätt skor! Så dans shoos och spinning dojjor ska införskaffas. På tal om dans. Blir en till kurs nu i april i Lindans bystuga. Ja och bejbi ska gå! :)
Blir samma helg som hela huset så då är de bara att testa sina nya kunskaper! :D
Mycket på G nu! Kul!! Och LITE hoj blev de igår oxå. SÅ roligt men ja är ju så osäker. Jisses, vingligare än en nyfödd gasell på moped! Hihi! Är dock tränings "läger" nästa helg. Ser verkligen fram emot det! Och efter helgen sätter nog tjejträningarna i Gävle igång igen. Hoppas dock ja hinner köpa en bil innan dess. Vi (ja och bejb) funderar på en caddy så ja kan få upp hojen på flaket. Vore så smidigt!

Nu sitter ja och äter ett gott mellanmål. Yoggi Dröm smörkola är ju så sjukt gott! Kanske inte de nyttigaste men ja har tränat idag så ja får!

För övrigt är J i garaget och ja ska och hämta upp en vän. Vi ska åka till älven och gå en promenad i de UNDERBARA vädret! måster passa på nu innan de är dax att begrava sig i böckerna igen... Har en ganska stor uppgift på G om etik. Visserligen ett roligt ämne men måste börja sålla bland alla böcker nu.

Inga kommentarer: