lördag 18 april 2009

Lördag

och en skön hemma kväll efter en kanon dag. Har fått massa gjort på Etikarbetet på förmiddagen, va hem till mor och far för att äta lite lunch innan bejbi titta förbi Ornäs och vi lassade hojarna för att ta en liten tur i Sahara. Gick bra och vi hittade en lite ny slinga. Kom hem och käka en pizza från de ny öppnade stället tvärs över gatan. Inget ja kan rekommendera Torr, hård och jätte lite pålägg. Nää bara flott och äckligt..
Tittade på robinson som för övrigt är kul nu när de är tillbaka. Hade gärna velat vara med och tror ja hade klarat de bra! Ja är uppfinningsrik och envis som en röd gris. Hade nog inte varit så långvarig i tävligne då ja tror ja skulle blivit utröstad ganska snabbt då ja kan ha ganska hett humör och skulle inte va bra på pakter och liknande. Haha!

Nu har vi precis kommit hem från en liten blisväng. Blev en glass och en tur till garaget för att kolla på J´s bygge. Bärjar se fint ut!

För övrigt har de varit spekulanter på lägenheten igår. Dom va väl sådär intresserade men kommer en mäklare på onsdag för värdering.
Få se vart de slutar.

Och kommande helg ser ja verkligen fram emot! Vi är ett helt gäng som bokat bord på hela huset gungar. Är nog 11 stycken nu och finns 4 platser kvar så hör av er ni som känner er sugna!
Sen är de ju nybörjar kurs i bugg den helgen så ska bli kul på kvällen att testa vad man lärt sig! Jippi! Är så kul! Speciellt nu när jazzan är över... Snyft.. kommer sakna det! Men ja ska va med nästa termin igen men tror de blir två danser då. Jazz och street. Yeah! Haha! De är SÅ kul!!
Nu är de dax för sängen om ja ska orka upp och göra fältstudie frågor i etik imån samt köra lite mer i skogen!

Men vi tar ett citat från Vittorio de Sica
"TV är det enda sömnpiller som man tar genom ögonen."
Och med det säger vi tack och godnatt!

Inga kommentarer: