torsdag 2 april 2009

Torsdag

och bästa dagen i veckan som ni vet? :P
Bejbi är hemma och grejjar med en tavla ja köpte på IKEA idag. Har även inrett badrummet med nya dusch draperi i gult och orange med matchande handukar! SÅ fint :D

Va i skolan idag så passade på att införskaffa lite nytt. Handlade även 7 nya växter till syrrans fiskar. Vi hade kommit överens om att fixa till hennes STORA papegojciklider.
Hämtade upp henne (syster) när ja kom hem från Gävle (va skola i morse) så åkte vi och inhandlade lite stenar, rötter och annat fint innan vi åkte hem till henne och satte igång! Vilken förändring de blev! Och snabbt gick de när man va två.

Lägger in lite för och efter bilder sen.

Köpte en egen fin "mossboll" till slöjisarna men tappade den (!?) i golvet så de bidde ingen boll längre kan jag ju meddela. SYND!

Åhh snart är de Lördag och H fyller 25 år! Party Party!!! Först hemma hos henne för lite förgrund och anda aktiviteter kanske innan de bär av till Bolanche. Ser verkligen fram emot det. Hon ville ev ha hjälp med sminkningen, VA ROLIGT! Kul att folk kommer och frågar. Ställer gärna upp! Är ju SÅ kul! Hoppas verkligen ja kan gå steg ett i makeup utbildningen till hösten.

Idag hade ja tankar ja skulle skriva i bloggen om att vara snäll. Va ganska många funderingar ja hade och lyssnade även på ett intressant program på P3. Nu är ja dock så hungrig och måste hjälpa bejb så få se om de kommer under helgen?

Inga kommentarer: