onsdag 1 april 2009

Onsdag kväll

så har även denna dag gått. Blev ett rejält spinning pass på friskis och jisses va drag de va på de passet! Så jäkla kul!! Gubben är 70 (?!?!) år och jag har aldrig gått på ett roligare pass. Så kul, så jobbigt och helt underbart.
Sen va de hem, slänga i mej lite mat innan de va iväg och fixa naglarna hos gulliga L. Blev jätte fint även om jag är ganska ovan med långa naglar. Men tänkte så här.. just nu kan man ju ha fina naglar för när man väl är färdig utbildad kan man inte ha sånna naglar! Lika bra att passa på! :)

Sen hem till M för kalas. Vilken tårta hon gjort! Gott gott och behövdes lite energi efter spinningen! Tack för det!

Har även planterat om mina kära blommor, Tänkte dom skulle bli superglada för lite ny näring. Visst, orkidéerna blev nog glada med lite ny mull och om plock med rötterna men dom fina tomatplantorna som vi så omsorgsfullt skött tackade med att!


Sen va de dans men va het slut! Kände mej verkigen inte i form men tog mej dit och gjorde så gott ja kunde. Kändes verklige som ja hade feber men känns bättre nu ikväll. Skönt!


Nu ska ja se ett avsnitt av sjukhuset innan de är dax för sängen. Skola imån och Torsdag! Bästa dagen på veckan och bejbi hemma!

Natti natt


Inga kommentarer: