tisdag 21 april 2009

Ja blir så trött...

på mej själv... Men även på att saker inte blir som ja vill och önskar. Visserligen ska ja inte klaga. Efter en tidigare strulig/jobbig period har ja gjort en kanon vändning. Pluggat upp ämnen med strålande betyg. Fått många nya (underbara) vänner. Nya intressen som jag får möjlighet att utöva. Har en fin lägenhet som vi gjort i ordning själva (även om de nu ska säljas). Så mitt liv flyter på bra och många saker kommer väldigt lätt. Folk går arbetslösa och man själv måste tacka nej till jobb pgr av studier. Studier som för övrigt får över förväntan. Uppgifter man får tillbaka har ja ibland fått kontrollera flera gånger om de är mitt för ja har ibland inte trott att de är mina toppen resultat. Man har förmåner av alla slag, en UNDERBAR pojkvän och har de egentligen väldigt VÄLDIGT förspännt.

När de dock kommer till mej själv och när jag ska göra saker känns de som de blir så fel. Precis som med tatueringen. Hur många dagar grina ja inte för ja tyckte den va för stor? Ja men skyll dej själv! Ja ville ju ha den och nu sitter den där. Visserligen gillar ja den nu och tycker den är lite speciell och cool. Men när man har en vision en inre bild om hur man vill att något ska vara blir man så besviken!!

Men idag känns de som ett sånt där bakslag igen. Ja va så trött på håret som va så långt och slitet och beställde tid på hos en frissa som hade student rabatt Toppen tyckte ja då men va fan... att man aldrig lär sig. Man ska hålla sig till de man brukar...
I alla fall va ja NOGA med att säga till om att ja ville ha längderna kvar ja ville bara klippa upp och få de lite mer rufsigt men a vet inte om subban va avundsjuk på mitt hår eller om hon fattade dåligt för hon klippte av mej ALLT! Ja skojar inte... ja har kort hår!! Vilken idiot! Ja visade henne en bild på en tjej med halvlångt hår och sa att ja ville ha hennes lugg och lite lika uppklippt men att ja ville ha LÄNGRE längder men nej, hon tyckte visst ja skulle bli kortare så nu sitter ja här och är så sjukt missnöjd me skiten..
Åhh blir så sur, ledssen och besviken. Men denna gång tyckte ja faktiskt de inte va 100% mitt fel. Okej tattoon va de men de här berode på att hon egentligen jobbade som fårklippare på nyazeeland men extraknäckte på salongen..

Okej.. visst nu e de som de är. Växer ju ut. Är så hårig på andra ställen så bra att de är kort nån stanns då får ja anta`?
Nää bara att köpa lite saltspray och en bra vax den får de bli surf/beach/hardrock style framöver i sommar! De är snyggt!
Har redan bestämt med gulliga S i klassen om att spara ut håret tillsammans till vår examen om 2 år. Får lixom gilla läget tills dess! Sen blir de INGET mer experiment med frisörer ja inte känner!

Sen måste ja klaga på alla bittra människor som jobbar inom vården för länge. Åhh.... en tråkigt kvinna som säkert är född på sjukhuset, haft praktik där och nu jobbar hela hennes verksamma ålder på samma avdelning klagade över en enkel bussbiljett på, va e de nu max 30:-?!
Att avdelningen inte frågat henne om hon hade busskort (vilket nu va tur att hon hade!). Me menar jisses.... Åhh ja hoppas ja aldrig blir så trist och trökig.

Ja ja... nu har ja fått klaga lite så lika bra att klaga lite till. Min hand som efter vurpan på isen för ett tag sen är inte bättre så blir farbror doktor på Fredag. Få se men skulle inte förvåna mej om de är spricka i "knöckeln" i leden. Åhh va bra ja har pluggat min anatomi. Skärpning på ssk studenten!
Men imån kommer mäklaren och DE ska bli kul! Samt lite hoj på em i Sahara med gubbarna! :)

1 kommentar:

jenny wågenb. sa...

hej. fin blogg!
Jag tycker det ser väldigt fint ut, din frisyr. fast jag förstår om du saknar ditt hår när tanken var att behålla längden ;(
Kram!