tisdag 7 april 2009

Tisdag

och har varit dålig uppdate här men full upp. Har varit i Gävle igår och idag. Gav inte så mycket så va INTE värt alla timmar i bilen. Men men.. Ska snart sätta igång med etik uppgiften. Ska bli kul! Vi har självstudier tills nästa vecka nu och de känns kanon!

Har ifs hänt lite.

Vi var och kollade på ett litet hus i Ludvika igår. Ja blev kär, J mest tvär...
Så letar vidare! Far skulle kolla upp en villa i forssa så får hoppas på den även om huset i skogen skulle passat perfekt.

Sen har de varit lite snurr och surr i klassen ang nån puckad brud som skrivit ett sjukt kasst inlägg i sin blogg. Ingen jag känner, vet inte ens hennes namn och ärligt talat visste ja inte ens att hon gick i klassen men jisses... va in och läste hennes "ursäkt" eller va de nu va. Hon gillade visst ironi och sarkasm så kanske skulle passa bra att byta yrkesinriktning? Va sägs om komiker? Nää blää för sånna som torkar innan dom skiter. Visserligen gör ja de med ibland men snälla... Aldrig att hon skulle få vara min sjuksköterska eller vårda någon jag bryr mej om.

Sen är de buggkurs igen. Intensiv nu i april och J ska med! Kul nu när de är slut på borlände dance. Imån är de jazz som vanligt. Inte många gånger kvar nu! Synd!! Men nästa termin blir de nog street och jazz men upp en klass. Haha! Äntligen lixom? :P

Nu måste ja hoppa i säng för imån fm är de spinning igen. Min nya favvo tränings form!

Inga kommentarer: