söndag 22 februari 2009

Blåbärssöndag

Så har man startat dagen med obligatoriska disneydags´med god frulle. Ja och bejb ligger alltid kvar i sängen på söndag morgon och ser på nalle-phu, långben och dom andra. MYS!!

Med den frukosten jag har ätit kommer ja studsa fram idag.
Inspirerad av fröken Lee´s (http://notmejustme.blogg.se/) blåbärssmoothie blev de fil med pumpafrön, solrosfrön, sesamfrön (massa frön!?), obligatoriska morgonglaset med citron och ingefära och som sagt smoothie med banan, kiwi, blåbär och minimjölk.
Tillsammans med vitaminpiller och GLA är ja hälsan själv idag! Haha! Nää men efter att vågen visade en bit över 60 kg (tänker inte berätta exakt :P) är de dax för förändring. Annars vet ja hur de kommer kännas när de är dax för bikini och man inte kan följa med för att de inte finns någon vass att gömma sig i vid stranden. Självklart självklart ska man vara stolt över de man har och ja menar inget illa alls mot andra som inte ligger på <50 kg men för egen del känner ja mej i alla fall maximalt bekväm runt 50 istället för 70!

Idag ska ja till Gävle. Träffa S och snacka lite skit och äta lunch samt ev få håret fixat. Kul! Saknar att umgås med tjejerna från studiegruppen nu när man har praktik. men helt galet... är bara 1 vecka kvar!! Har haft de så bra! Kanon verkligen och jag har lärt mej så mycket.

Jisses!!! Sitter och lyssnar på tv8´s nyheter. Alltså en robot-tema park i Korea för 9 miljarder!?!? Men snälla! En lekpark i LITE större format än legoland? Åhh ja blir så arg.... Kan ju bara påminna om de tidigare inlägget med alla bilder.. 9 miljarder skulle kunna rädda många människor men isället läggs de på att göra robotar som ska underhålla och tävla mot varandra i nån jävla nöjespark!
Tänker bli politiker så man kan börja ändra på saker och ting. Då ska ja fan införa lag på att hjälpa andra!!!

Inga kommentarer: