fredag 6 februari 2009

Fredag!

Och verkar som allt ordnat sig med praktikplats nu vilket känns super! Så skönt att få vara i falun och inte i Gävle. Ska jobba (praktisera) inatt. Känns visserligen mer som jobb eftersom man har jobbat som USKa förut. Men ska bli super att börja på en ny avdeling på natten. Kan man läsa in sig i jornalerna, vart alla saker finns. Kolla läget i lugn och ro för kommande veckor. Sen kommer jag gå med en god vän till mej och de är super! tror tiden kommer gå lättare då. Jobba natt kan va tufft om man inte är van. Men ska iväg till Gävle nu och fixa lite saker som att lämna nyckel till den förra praktikplatsen, säga hej då och svänga förbi IKEA innan jag åker hem sen ska ja försöka få mej nån timmes sömn.

Slänger in ett citat idag med.


Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Mark Twain [Samuel Langhornne Clemens] (1835-1910)

2 kommentarer:

fröken Sätterlund ✯ sa...

Hej!
Jag bor i Gagnef och kommer snart fota där, men nu fotar jag i en studio vid Fornby i Borlänge. Det är jättekul :) Var du lite sugen på en fotografering ;)

Ha det gott, trevlig helg!
Kram Therese

Anonym sa...

Okej, behövs lite fler duktiga fotografer i Borlänge. Men då skaffar du egen studio? Nää, fotandet har ja laggt ner. Va en kul grej när man va lite mer i topp form men inte nu. ;)

Får återkomma om ja hittar den igen nån stanns? Haha!

Lycka till!