måndag 23 februari 2009

Dålig start med bra slut!

Älskade Bubblis! Vår fina Tyson.

Va så trött imorse och kännde mej nästa lite sjuk även fast fötterna varit varma och mina kära huskurer inmunderats under veckan. Men har man inte feber så kan man göra ett försk och gå upp tycker jag (om de bara handlad om förkylning vill säga) och kravlade mej in i köket och fick i mej min kuckelimuck kur och lite fil och nötter.

Tog mej till sjukhuset och började passet som flöt på kanon och vips så va dagen slut! Galet! Men kommer dagarna gå såhär fort när man väl börjar jobba på riktigt så är de super!

Stannade till hos mor och far innan jag åkte hem.

Nu på kvällen va ja på spinning igen. Ahh va kul! Härligt att komma igång igen och imån blir de gym. Och den där hojen bara står och står.... Kanske sälja och köpa en skoter istället? Den ramlar jag förhoppningsvis inte på samt i denna vinter som de nu är! Ahh haha måste ju va fantastiskt?!

Är alldeles för FÅ dagar ja tillbringat ute sjön nu för tiden. När ja var liten var man JÄMT på sjön under vintern. Får ta mej tid att ta mej ut. Ska köpa packväskor till bubblis så kan han gå med på sjön. Åhh kommer ihåg en viter när ja fortfarande hade häst när ja packade väskan och red ut på sjön och galopperade i skotespåret och fikade i solen med varm choklad och macka när Foxy mummsade hö som ja hade i sidoväskorna på sadeln. Vilka härliga minnen! Gu vad man har varit i stallet i sina dagar... Ja jisses...Tänk om man lagt ner samma tid och samma energi på t ex enduro. Då hade ja fan inte haft problem med snön alls!

Nu ska ja hoppa in i duchen och krypa ner i sängen. Bra slut på kvällen med lite popcorn efter ett pass på spinningen. Ny dag i morgon! Nya möjligheter redan idag

"I livets lopp finns det inget målsnöre. De snören vi passerar är starten till ett nytt lopp."
// Okänd

3 kommentarer:

Anonym sa...

sv: haha ja det kan man fråga sig! Maja har underhållit sig medan jag pluggade hemtenta. Hon har alltså kloat sönder mitt säng hörn. Snyggt va?!

Anonym sa...

Haha! Nja... pisse missen måste hitta andra sysselsättningar tror ja om din stackars studie ekonomi ska klara sig. :D

Anonym sa...

hej hej! Kul att du gillade vår hemsida :) In memorian kommer, det tar sin lilla tid bara :) Har ju fullt upp med alla hästar, hund och jobb så hemsidan kommer lite efter! Kom gärna förbi och hälsa på, kanske provrida Freyjas son? ;)
Kram karin