fredag 13 februari 2009

Snälla snälla ni som läser det här.. Titta på bilderna och känn efter!!!!.











Bli fadder, stöd en organisation (eller flera), skänk en gåva eller gör något annat för alla människor, framför allt barn ute i världen som behöver hjälp! Du som läser det här har råd att skänka 100 :- i månaden. Du kan inte förstå vad mycket de gör i längden!
Så snälla snälla, sitt inte bara där och tyck synd om dom. GÖR NÅGOT!!
Jag har länkat till några olika sidor. Ta den du tycker är bäst. Men GÖR DET!
Istället för ett allahjärtans dag present för flera hundra. Ge en present till någon som behöver det så mycket mer. En gåva som gäller LIV!
En ros och en ask choklad är fint men kan inte ens jämföras med att ge mat till ett svältande barn.
Tänk efter, känn efter! Är du verkligen värd att sitta och inte göra något åt situationen? Vad gör att du tycker att inte du behöver bidra?
Vad är din ursäkt?!
Har du ingen? Då tycker jag du ska gå in på någon av nedanstående hemsidor. Det är lätt och du har råd. skit i två öl på krogen eller skippa pizzan med sallad och cola. Där har du 100;- att avvara!!
Inga tankar att du ska göra de sen. De kommer aldrig bli gjort! Gör de nu och känn på alla hjärtans dag att du har tagit ett steg mot att hjälpa världen till en bättre och rättvisare plats!
Dessa är bara några av alla organisationer som finns men om du väljer ett icke välkänt namn var säker på att dom har ett 90 konto och är seriösa!
Så snälla, jag ber, inför alla hjärtans dag finns de människor som behöver din tanke mer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ett bra Initiativ du har tagit tag i , och det är klart att dom flesta har råd på ett eller annat sätt kunna avvara en lite slant till alla dessa barn och vuxna som lider. Bra jobbat !!!!

Anonym sa...

TAck och då antar jag att du blit fadder då oxå!