söndag 1 februari 2009

Vilken kväll!

Haha! Gårdagen var mycket lyckad. Gu va kul vi hade allihopa!

Var kanske 25 tjejer i ett litet hus där värdinnan stod för lekar, underhållning, snacks och bål.Vilket drag de blev sen och var vackra alla var! Lekar som kändisar som barn, 90-tal, diesny filmer, låttexter med mera stor på schemat och ju längre kvällen gick desto högljuddare blev det i den lilla stuga. Och vilken final! Haha! Vårat lag låg nog sist när vi i ett desperat försök samlade stilpoäng slängde av oss ett och annat plagg till doktor albans låt. Haha! Vilken syn! Hoppas dock man får chans att godkänna bilderna innan dom dyker upp på facebook. Hihi!

Outfiten var fin men måste verkligen sy fast ett tjockare tyg under. Att ha ett svart linne under va inte en höjdare. Den åkte ner och känndes inte alls bekvämt.


Bilden är lite dåligt men så här såg ja i alla fall ut ---->



Drack inte mycket alls. nått glas bål så de var skönt.
Men vi kom hem ganska tidigt. Några tjejer skulle vidare på krogen vilket inte ja hade lust med och J ville nog hem så när vi kom till Borlänge bestämde ja mej för att leta på syrran och några fler tjejer på hela huset. Men vad förvånad ja blev när ja blev stoppad i dörrren av vakten som ville se mitt leg?! Självklart hade ja inte med mej leg?? Och inget kort heller då ja inte hade med plånboken överhuvudtaget utan 120:- bara för att komma in.

Visst, tack för den komplimangen men vakten verkligen VÄGRADE släppa in mej?! Så där stod jag och såg ut som ett fån? J skulle åka och hämta mitt leg men som tur va fick vakterna sticka iväg på nått bråk, och en äldre dam kom ut och "stod vakt". Vi pratade lite och hon sa att vakterna hade haft mycket att göra men tyckte ja va så trevlig att ja fick få in ändå. Men när ja kommer fram och ska betala så kostar det 160:-!? Gahh! Så ja fick vända IGEN! Men då sa den äldre damen att ja skulle gå in i alla fall och släppte in mej i alla fall. Tack tack trevliga damen på hela huset gungar!

Väl där inne träffade ja några av sis kompisar men inte dom ja letade efter. Dock träffade jag N och hans charmerande vän Tom. Vilken gris! Så J***A otrevlig! Elak människa som helt klart förtjänar en spark i skrevet. Önskade att ja hade haft stake nog att göra det just då men tyvärr blev ja så paff av hans osmidiga beteende att ja bara gick därifrån. Nää fy... Skönt att man var nykter i alla fall, annars antar jag att man skulle kunnat ställt till en scen.

Nu när ja fått klaga lite känns de bättre men men hoppas verkligen att jag aldrig träffar på honom igen. Nej sånna människor ska man inte tillåta sno ens energi.


Nu ska ja göra mej i ordning för dagens äventyr. Har en överraskning på G till J. Kan skriva här för han läser aldrig min blogg. Blir restaurang och hockey. Mina föräldrar har varit gulliga att fixa biljetter så vi ska gå jag och J samt mor och far. Ska bli kul!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var en trevlig tillställning denna eftermiddag ! Vi måste göra om det med något annat aktivitet !