söndag 8 februari 2009

SNÖ!

De har vräkt ner! Men visst är de underbart!
Ja fryser dock mycket och ska hoppa in i duschen strax.

Är skönt att va klar med jobbet denna helg. Eller nja.. är ju inte jobb utan praktik men känns som det. Åhh va jag trivs! Så himla bra! Ska bli spännande att gå med SSK imån. :)

Jag trivs verkligen med att jobba bland människor. Men efter några år som skk skulle jag vilja börja studera kommunikation i olika formen. Logoped kanske?
Eller studera betteende och psykologi.
För jisses va jag inte förstår människor ibland.. Folk som inte kör rent spel och är oärliga är knepigast. Visst alla har säkert sin förklaring/tanke men ibland blir man förvånad...


Aja, men är som Friedrich Willhelm Niezsche säger, sanningen är i likhet med moralen, något relativt: det finns inga fakta, bara tolkningar.



Älsklingen har varit ute och bärgat bilar hela helgen! Inte en lugn stund. Hoppas de blir lite jobb innan de är kväll. Vill så gärna med! Är så roligt.
Men annars hoppas ja på lite god mat och sen lite slapp i soffan.

För att ni ska ha något att göra om ni nu läser min blogg kan ju vara att lista ut va denna bild motsvarar för ingrepp som utfördes inom neurokirurgi med början på 1930 talet? Metoden utvecklades av den portugisiske läkaren Antonio Caetano de Abreu Friere Egas Moniz som även fick nobelpriset 1949.


2 kommentarer:

Anonym sa...

sv. hha det är en staty :) men allt bra med dej då?

Anonym sa...

Haha! Usch... måste kolla sysnen då tror ja :P Såg ut som en lite ardenner. Haha!

Bara bra här i snöstormen!! De har vräkt ner i Dalarna och var rädd ett tag att man skulle snöa inne.

Nu är de kina mat som gäller! Hoj!