tisdag 24 februari 2009

Mer jobb och tavla med tejp

Så har nejbi kommit hem ikväll. Känns bra. Sen har jag sovmorgon imån men har fått extra pass på avdelninge som "arbetande" och inte praktikant. Kanon! Kassan börjar växa nu och mer hoppas ja de blir. Sen är de tack hej sverige för en vecka eller två? Jippi!

Blev på lite pysselhumör idag efter ja slutade tack vare S i Gävles fina lägenhet och badrum så stack till rusta, dollarstore och Ö&B och samlade ihop lite trevliga saker så för 300:- fick ja en tavla, en blomma, krokar, tejp (att tejpa upp tavlan med), cerat, en deo, godis och en parfym. Ett par gulliga sockor med snören (!) och ett jätte fint smycke Ett armband med silver och lila stenar. Så snyggt! Parfymen va kanske inte den bästa sorten men gott lukta den. Så tyckte ja fick ihop bra grejjer för det och de blev fin oxå!
Tejpade upp tavlan då ja inte på egen hand ville försöka mej på hilltin i mitt fina kaklade badrum. Vet ju hur de gick i köket. Ja jisses... de hålet eller ska vi säga kraten är inte fixad än. Vettifåglarna hur ja ska laga det häller? Med grovsten och cement kanske?

Har även fått mitt fina armband idag från stiftelsen
Min Stora Dag.
Så gulligt och verkligen jätte fint!
Kostar 180:- och kan beställas på http://www.minstoradag.org/
Stiftelsen MinStoraDag hjälper svårt sjuka barn i Sverige att förverkliga sina önskedrömmar. Hjälpen är alltid individuell och det är barnens behov och önskemål som styr. Verksamheten är helt uppbyggd på frivillig och volontär basis. Idag finns det 125 volontärer spridda över hela landet som med stort hjärta och varmt engagemang ger av sin tid och kunskap. Stiftelsen MinStoraDag drivs med hjälp av bidrag från stiftelser, företag och privatpersoner och har ett 90-konto övervakat av Stiftelsen För Insamlingskontroll.

Haha! Va stolt ja blev idag då. Hade en patient idag som skulle lämna blodprov. Han var mycket svårstucken och var två sköterskor som försökte och försökte men inget kom. Så ja skämtade lite med dom och sa att ja skulle visa hur de gick till ja som kunde. Haha! Bull, ja är inte så van att ta prover så. Mest under gymnasiet på praktiken annars då våra patienter inte ofta behöver lämna prov.

I alla fall, mina ord fick jag ju sota för och som tyckte att ja som examination på praktikveckan skulle sticka patienten och fylla rören för att få godkänt :P

Så de var bara upp till bevis och en vild chansning på andra sidan mot där dom försökt gav klockrent resultat på första sticket och jag kunde kaxigt komma tillbaka med klara prover och tro om dom blev häpna! Haha! Där fick ni!

Men va sköt de kändes att klara det. Man fick en kick! Nu ska ja gosa med min nalle!
Puss!

Inga kommentarer: