onsdag 4 februari 2009

Nää

Idag vill ja gå i ide och inte vakna förens om några månader. Känner mej inte motiverad till nått även om praktiken har börjat, träningen är ingång, fått A på senaste tentorna och över lag är allt topp?

Nej idag är ingen happy dag. Känner mej väldigt frustrerad (har mina aningar...) och arg över saker som igentligen inte går att vara arg över. Har inte lust med nått och inget man gör verkar få ordning på det. Kanske är vädret?

Ibland känns de som man inte kan klaga eller ha en "mörk" dag utan att folk blir till sig. Visst fine de är väl bra att folk är omtänksamma men tror ifs att de är det som kan göra de hela ännu drygare/jobbigare. Ja menar att man hela tiden måste va glad och allt måste va på topp för att folk i ens omgivning ska kunna slappna av.
Det indirekt gör att man hela tiden måste gå på högvarv för att upprätthålla ett happy face och tillslut när man bara är lite trött blir de VÄRLDENS grejj.

Nää, allt som varit tidigare kommer man visst aldrig ifrån. Hur mycket man än försöker bevisa och hur mycket man än kämpar. Man är evigt stämplad som skör och oberäknelig.
Skärpning! Jag är en vanlig 24 årig tjeje med precis lika många/mindre bekymmer som andra!

Nu ska ja ta en dusch och vänta på att dansen ska börja.

Blää!!!

Inga kommentarer: